Read Het pad naar de sjamaan by Olga Kharitidi Yahontova Free Online


Ebook Het pad naar de sjamaan by Olga Kharitidi Yahontova read! Book Title: Het pad naar de sjamaan
Loaded: 1083 times
Reader ratings: 3.2
The author of the book: Olga Kharitidi Yahontova
Edition: A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Date of issue: 1996
ISBN: 9022983102
ISBN 13: 9789022983102
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 577 KB
City - Country: No data

Read full description of the books:Het ware verhaal van een inwijding in een lang verloren gewaande wijsheid. Een spiritueel avontuur.

In het vroege voorjaar van 1994 reizen Olga en haar vriendin Anna naar het Altaj-gebergte in het zuiden van Siberië. Olga vergezelt de zieke Anna, die door een vriend is verwezen naar een sjamaan die haar zou kunnen genezen. Olga is een goed opgeleide en bij het wel en wee van haar patiënten betrokken psychiater en werkt in een groot psychiatrisch ziekenhuis. Zij is opgegroeid met de sovjetdoctrine dat traditionele wijsheid religieuze onzin is.

Zij ondernemen een lange, koude en moeizame tocht naar een afgelegen dorp hoog in de bergen. Bij aankomst in het kleine bergdorp ervaart Olga vage herinneringen aan deze vreemde, woeste streek, waar zij echter nooit eerder is geweest.
Anne wordt door de sjamaan, een oude vrouw, op magische wijze genezen. Olga is ondanks haar academische wijsheid overdonderd door de rituelen waarin zij door de sjamaan betrokken wordt. Hoewel zij dacht dat zij op deze reis alleen de begeleidster zou zijn, blijkt Umai, de sjamaan, andere plannen met haar te hebben. Umai wijdt Olga in in oeroude kennis en geneeswijzen, omdat zij Olga uitverkoren heeft, haar op te volgen als sjamaan.

Hoewel gefascineerd door de kracht en de energie van Umai, probeert Olga de gebeurtenissen aanvankelijk rationeel te verklaren. Haar psychologische analyses blijken echter niet bestand tegen de overtuigende krachten van Umai. Olga krijgt langzamerhand inzicht in andere dimensies van het bestaan; kennis die haar in staat stelt op een andere manier met haar patiënten te werken en het leven geheel anders te benaderen.


Download Het pad naar de sjamaan PDF Het pad naar de sjamaan PDF
Download Het pad naar de sjamaan ERUB Het pad naar de sjamaan PDF
Download Het pad naar de sjamaan DOC Het pad naar de sjamaan PDF
Download Het pad naar de sjamaan TXT Het pad naar de sjamaan PDFRead information about the author

Ebook Het pad naar de sjamaan read Online! Olga Yahontova (aka - Olga Kharitidi) was born in Siberia, in the former Soviet Union. She has traveled extensively throughout Siberia, Uzbekistan, and Kazakhstan, following the ancient wisdom that spread from Siberia to Central Asia, Tibet, and the Himalayas. She is now in the United States, conveying her knowledge of Siberian wisdom and continuing her path of exploration and discovery.


Reviews of the Het pad naar de sjamaan


HARRY

My life was divided into two halves: before and after reading the book!

ELLIOT

I was inspired by this book!

ANNA

One breath reads!

TOBY

Energy text

MAYA

The idea is great, but sometimes the text suffers
Add a comment
Download EBOOK Het pad naar de sjamaan by Olga Kharitidi Yahontova Online free

PDF: het-pad-naar-de-sjamaan.pdf Het pad naar de sjamaan PDF
ERUB: het-pad-naar-de-sjamaan.epub Het pad naar de sjamaan ERUB
DOC: het-pad-naar-de-sjamaan.doc Het pad naar de sjamaan DOC
TXT: het-pad-naar-de-sjamaan.txt Het pad naar de sjamaan TXT