Read Az ötödik hullám by Rick Yancey Free Online


Ebook Az ötödik hullám by Rick Yancey read! Book Title: Az ötödik hullám
Loaded: 2719 times
Reader ratings: 7.5
The author of the book: Rick Yancey
Edition: Cartaphilus
Date of issue: September 2014
ISBN: 9632663272
ISBN 13: 9789632663272
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 381 KB
City - Country: No data

Read full description of the books:Hogy a végsőkig kitarts, olyan célt kell választanod, amelyért az életedet is feláldoznád.
Az első hullám nyomán sötétség támadt.
A második hullámot csak a szerencsések élték túl.
A harmadikat pedig a szerencsétlenek.
A negyedik után egyetlen szabály maradt: ne bízz senkiben!
Cassie egy lépést sem tesz a következők nélkül: Luger, M-16-os gépfegyver, lőszer és Bowie-kés. Ennivaló, víz, hálózsák és körömcsipesz csak ezek után következik a listán.
Cassie tizenhat éves, a néptelen országúton menekül. Rajta kívül már nem sokan vannak életben a Földön. Menekül a lények elől, akik embernek látszanak, és akik megölnek minden útjukba kerülőt. Akik több hullámban pusztították az emberiséget. Nem tudjuk, kik az idegenek. Nem tudjuk, miért akarják megsemmisíteni világunkat. Csupán egyvalami világos: mindenkit ki akarnak irtani.
Cassie családja túlélte az első és a második hullámot. A harmadik és negyedik viszont már nem kímélte őket. Cassie most az ötödik hullámmal néz farkasszemet: vagy öl, vagy megölik. "Csak akkor maradsz életben, ha egyedül maradsz" - ez a meggyőződése. De aztán találkozik Evannel, aki elbűvölő és titokzatos, és egyedül ő segíthet Cassie-nek, hogy valóra váltsa az öccsének tett ígéretét. A lány választásra kényszerül bizalom és csüggedés, harc és megadás, élet és halál között. Föladja vagy fölveszi a harcot?
"Csak ÁMULOK és BÁMULOK. Egyértelműen az egyik legjobb könyv, amit az utóbbi években olvastam." (Melissa Marr)
"Lélegzetelállítóan pörgő és eredeti. Az ötödik hullám úgy ránt be és ragad magával, akár egy cunami!" (Melissa de la Cruz)

Rick Yanceynek több népszerű, díjnyertes sorozat megírása után a 2013-ban megjelent Az ötödik hullám hozta el a világsikert. A kötet kiadási joga néhány hónap alatt közel negyven országban kelt el, és máris készül a regény filmváltozata.
Bestsellere világát a kultikus népszerűségű Stephen Hawking ihlette. Műfaját a szerző ironikusan "popkultúra-ellenes földönkívüli-megszállásos" sci-finek nevezte, és a besoroláshoz hozzátette: "Írásnál a robbantgatás mindig remek móka. Na meg a csók. A csókolózást nem szabad kihagyni."
Rick Yancey Floridában nevelkedett, aztán Chicagóban tanult, ahol ki nem állhatta a rettentő hideget, majd már befutott íróként visszatért gyermekkora színhelyére, a napsütötte Floridába. Itt él ma is családjával, és ötletekkel tele dolgozik Az ötödik hullám-trilógia újabb kötetén.


Download Az ötödik hullám PDF Az ötödik hullám PDF
Download Az ötödik hullám ERUB Az ötödik hullám PDF
Download Az ötödik hullám DOC Az ötödik hullám PDF
Download Az ötödik hullám TXT Az ötödik hullám PDFRead information about the author

Ebook Az ötödik hullám read Online! aka Richard Yancey

Rick is a native Floridian and a graduate of Roosevelt University in Chicago. He earned a B.A. in English which he put to use as a field officer for the Internal Revenue Service. Inspired and encouraged by his wife, he decided his degree might also be useful in writing books and in 2004 he began writing full-time.

Since then he has launched two critically acclaimed series: The Extraordinary Adventures of Alfred Kropp, for young readers, and The Highly Effective Detective, for adults. Both books are set in Knoxville, Tennessee, where Rick lived for ten years before returning to Florida.


Reviews of the Az ötödik hullám


FELIX

Interesting read for true fans

MOHAMMAD

The book is really worthy of the bestseller!

IVY

Interesting and nontrivial story

ETHAN

Watch out! Maybe a fundamental change in your life!

ZARA

Frankly, double
Add a comment
Download EBOOK Az ötödik hullám by Rick Yancey Online free

PDF: az-tdik-hullm.pdf Az ötödik hullám PDF
ERUB: az-tdik-hullm.epub Az ötödik hullám ERUB
DOC: az-tdik-hullm.doc Az ötödik hullám DOC
TXT: az-tdik-hullm.txt Az ötödik hullám TXT